6. JULI GARDEN, FREDERICIA

MARCH - MUSIK - TATTOO

FORSIDE | OM GARDEN | FOTOALBUM | BLIV GARDER | GARDENS VENNER | KONTAKT | EXTRANET
09-07-2017
6. Juli Garden modtager en stor check af Nordeafonden

02-07-2017
6. Juli Garden er igen iblandt Danmarks bedste ved DM for Bygarder

Læs flere nyheder

Se hele kalenderen

09-07-2017

6. Juli Garden modtager en stor check af Nordeafonden

Kort efter ankomsten af krydstogtskibet Silver Cloud den 9 juli 2017, fik 6. Juli Garden overrakt en stor check af Filialdirektør i Nordea, Claus Nørgaard Nielsen på vegne af Nordeafonden.

Claus Nørgaard Nielsen havde rosende ord til de unge mennesker: ”I gør en forskel i Fredericia og det er herligt at møde jeres musik, noget som vi er glade for at støtte op om”. Claus Nørgaard Nielsen var meget glad for at kunne overrække checken.

Nordeafonden har i mange år støttet 6. Juli Garden’s afholdelse af Fredericia Garderfestival. Støtten fra Nordeafonden gør det muligt at afholde Fredericia Garderfestival som en tilbagevendende begivenhed, hvor Fredericia midtby fyldes med gardere en lørdag i maj.


På billedet ses Claus Nørgaard Nielsen overrække check en på 20.000 til 6. Juli Gardens Harmoniorkester og dens formand Sonja Christensen.


02-07-2017

6. Juli Garden er igen iblandt Danmarks bedste ved DM for Bygarder

Fra den 29 juni til den 2 juli har 6. Juli Garden været til DM for Bygarder, sammen med 27 andre Bygarder fra hele Danmark. Foruden Show Brass Band Heikendorf, der deltog uden for konkurrence.

DM for Bygarder 2017 blev afholdt i Vejen Idrætscenter, som byder på gode faciliteter til sådant et arrangement, men også i Vejen centrum, hvor der blev der afholdt stjernemarch før den officielle åbning torsdag aften, samt konkurrencen Bymarch fredag eftermiddag.

6. Juli Garden stillede op i Koncert for Tambourkorps, Koncert for Harmoniorkestre, Bymarch og Tattoo. Som altid er konkurrencen meget hård, alle bygarder møder velforberedte op og der er mange kvalificerede konkurrenter til toppladseringerne.
Igen ved dette DM for Bygarder, beviste 6. Juli Garden at den hører hjemme blandt de absolut bedste Bygarder i Danmark.

6. Juli Garden's Tambourkorps mødte op som forsvarende danmarksmestre og med et næsten nyt hold af gardere, som alle ydede deres bedste, kom pokalen til landets bedste tambourkorps igen til Fredericia.
Tambourkorpset fik en suveræn 1. plads med 93,87 point ud af 100 mulige, den højeste pointscore for samtlige konkurrencer ved DM. Lige efter fulgte Peder Most Garden og Odense Pigegarde. Tambourkorpsets dirigent Natasja Dini var meget stolt over præstationerne for både 6. Juli Garden og Odense Pigegarde, som hun også dirigerede. Natasja har selv som garder været med til at vinde DM for Tambourkorps til 6. Juli Garden.

Harmoniorkestret opnåede en flot 4. plads efter Slagelse Garden, Vejen Garden og Holbæk Garden. Harmoniorkestrets dirigent er Rolf Persson, som gennem mange år har formået at bringe det ypperste frem i de unge gardere.

Samlet vinder af DM for Bygarder var i år værterne fra Vejen Garden, med Holbæk Garden og Roskilde Garden på 2. og 3. pladserne.


Se alle billederne fra DM for Bygarder i vores fotoalbum på www.6juligarden.dk.